Victor Ponta: Jandarmii au munitie si stiu ca urmeaza o lovitura de stat VIDEO


Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca jandarmii au primit munitie si li s-a spus ca va avea loc o lovitura de stat. Ministrul de Interne neaga acuzatiile.

"Din pacate, Romania este un dusman pentru Basescu. Jandarmilor li s-a spus ca astazi va fi o lovitura de stat. Li s-a dat munitie. Fac un apel sa inteleaga ca nu trebuie sa faca ceea ce le spune Basescu, asa cum n-au facut nici cand le-a spus Ceausescu sa traga in oameni. Este foarte grav ce se intampla. Credem in continuare ca democratia poate fi salvata. Ne aflam intr-un moment prin care Romania n-a mai trecut din decembrie '89", a declarat Victor  Ponta, citat de realitatea.net.

Presedintele PSD a mai spus ca a aflat ca jandarmii sunt pregatiti pentru o lovitura de stat chiar de la ei. "Ne bazam pe ceea ce ne-au spus o parte dintre jandarmi. si lor le-au taiat salariile, si de ei si-au batut joc, si, aseara, ministrul de Interne le-a spus ca astazi va fi o lovitura de stat. Uitati-va cati jandarmi sunt aici. Ca sa ce? Sa se lupte cu poporul roman si ei fac parte din poporul roman", a mai spus Ponta.

Ministrul de Interne, Traian Igas, a declarat ca totul este o fabulatie. "Este o minciuna a domnului Ponta. ii recomand sa devina un om serios, daca vrea sa conduca. Este o declaratie politica", a declarat Igas.

Comentarii Facebook