Viagra pentru femei. Problema orgasmului la femei a fost rezolvată

 

Un gel intranazal care se administrează înainte de raportul sexual va rezolva problema femeilor care nu reuşesc să aibă orgasm.

Tefina este numele unui medicament produs pentru a stimula orgasmul la femei. Gelul pe bază de testosteron, este realizat parţial în laboratoarele de farmacie galenica a Universităţii din Liege, informează Agerpres.

Produsul se află în în faza de testare. Tefina se administrează cu două-trei ore înainte de raportul sexual sub forma unui spray nazal. "Pentru că nasul este un organ bogat în vase sanguine, permite o absorbţie ţintită şi rapidă a substanţei", explică universitatea într-un comunicat.

Trimel Pharmaceutics, firma care va comercializa medicamentul, a solicitat înainte de asta, Universităţii din Liege, să verifice şi să ajusteze formula gelului intranazal. "Şi procedeul de fabricaţie a făcut obiectul unor studii în cadrul laboratorului, cunoscut pentru că inovează şi optimizează procedee industriale de fabricare a medicamentelor", precizează universitatea. 

Comentarii Facebook