VEZI o fotografie cu Madalina Manole inainte de a se sinucide! Artista si-a luat ramas bun de la rude - FOTO


Madalina Manole si-a luat ramas bun de la rude si cei la dragi, in filmul pe care l-a facut inainte sa se sinucida. Artista apare in imagini cu camera de filmat intr-o mana, iar cu cealalta isi ia adio.


Fotografia a fost prezentata in emisiunea "Happy Hour" si a fost comentata de invitatii lui Catalin Maruta.

Ciprian Antohi, cel care a creat fan clubul vedetei in 1991, a povestit ca Madalina Manole vizita un parapsiholog, pentru ca se credea blestemata.

"Dupa ce a divortat de Serban Georgescu, a spus ca nu se va mai casatori niciodata, orice s-ar intampla. Madalina a fost la un domn care i-a ghicit in carti. Si i-a spus ca are cununiile legate, iar ea zicea: 'Uite, are dreptate, nu o sa ma mai marit'", a declarat Antohi.

Tot atunci, artista se intalnea si cu parapsihologul Lucian Iordanescu, speriata ca este blestemata. "Nu stiu cine m-a blestemat, dar se pare ca vine pe filiera materna", i-ar mai fi spus Madalina acestuia.

"La inceput, nu am crezut ca Madalina se interesa de asa ceva. Apoi, am inceput sa cred. In perioada de dupa divort si inainte sa il cunoasca pe Puiu, am fost in fiecare zi in preajma ei si nu imi venea sa cred se intalnea cu parapsihologi. Nu a vorbit despre asta niciodata", a mai povestit Ciprian Antohi.

Ultimele imagini cu Madalina Manole in viata vor putea fi vazut vineri in emisiunea Happy Hour.

Comentarii Facebook