Vezi cea mai frumoasa fotografie din 2011 si afla cine sunt protagonistii FOTO


Fotografia in care doi tineri se saruta pasional in mijlocul violentelor din Vancouver este fara indoiala cea mai frumoasa imagine din 2011 si concureaza la titlul de cea mai impresionanta fotografia din istorie.

Fotografia a fost publicata in 16 iunie si rapid a facut inconjurul lumii. Daca in prima faza cei doi tineri erau doi necunoscuti care s-au lasat prada momentului, dupa cateva zile ei au fost identificati.

Tanarul se numeste Scott Jones si este un australian care viseaza sa faca stand-up comedy, iar prietena lui, Alex Thomas este din Canada.

Familia lui Scott a povestit presei ca acesta se afla in Canada de sase luni si lucreaza ca barman. Tanarul incearca sa devina actor si sa faca stand-up comedy.

Tatal lui Scott, Brett a declarat ca fiul sau si prietena lui au participat la finala Cupei Stanley, pe care cei de la Vancouver Canucks au pierdut-o in fata americanilor de la Boston Bruins.

"Dupa meci, cei doi au fost prinsi in mijlocul violentelor. Alex a fost lovita de un scut al politiei si a cazut", a povestit tatal tanarului.

Scott Jones si-a sarutat iubita pentru a o linisti, iar momentul a fost surprins de fotograful de la Getty Images.

 

Foto: esquire.com

Comentarii Facebook