Duminica 28 Aprilie

Vezi cea mai bună fotografie de nuntă din toate timpurile - FOTO

 

Cuplurile caută fotografii de nuntă cât mai speciale și chiar reușesc să găsească decoruri care să le satisfacă imaginația. Un cuplu de americani a avut parte de o fotografie de nuntă care a devenit virală pe internet.

 

Katie Young, 23 de ani, şi James Lowder, 21 de ani, din Louisiana, au apelat la Quinn Miller, un artist fotograf de 22 de ani, pentru fotografia de nuntă. Aceasta a fost atât de apreciată încât a fost desemnată ”cea mai bună fotografie de nuntă a TUTUROR TIMPURILOR”.

 

Miller îl cunoștea pe tânărul mire și știa că îi plan dinozaurii, astfel că a apelat la puțină tehnică pentru a ”condimenta” fotografia. ”Ei doi sunt un cuplu foarte simpatic şi au avut invitaţi la fel de simpatici, iar tot ce am avut de făcut a fost să adaug în fotografie, prin tehnica digitală, un dinozaur gigantic care îi alerga pe toţi - mirii şi cei 16 invitaţi ai lor”, a povestit Miller, conform Daily Mail.

 

Le-am spus tuturor să fugă ca şi cum ar fi fost urmăriţi de un dinozaur, iar ei au făcut aşa cum le-am spus. Nu au fost probleme. Totul mi-a luat doar două minute”, a povestit el și pentru site-ul emisiunii Good Morning America.

 

Comentarii Facebook