Veste proastă pentru Lucian Bute: ”E un meci totul sau nimic”


Unul dintre apropiații lui Lucian bute, Rudel Obreja, susține că pugilistul nu se află încă în formă maximă, chiar dacă și-a revenit în urma înfrângerii suferită în fața lui Froch.

Obreja spune că o înfrângere în fața lui Pascal va însemna sfârșitul carierei lui Bute.

"E un meci de totul sau nimic. Acesta e cel mai dificil meci al carierei lui. Pascal e un pugilist foarte valoros. In plus, publicul nu va mai fi in totalitate de partea lui Lucian!

A urcat in greutate, sta bine in categorie, e un avantaj, dar, atentie, masa musculara activa a lui Pascal e peste cea a lui Bute.

Lucian nu e in varful carierei lui. Am vorbit insa cu el si, psihic, e in starea in care trebuie sa fie. S-a recuperat dupa infrangerea in fata lui Froch. O amprenta ramane dupa un astfel de esec, e clar, dar, repet, si-a revenit", a spus Obreja pentru EVZ.

"Daca invinge, atunci sunt sigur ca va urma un meci mare. Daca va pierde, ramane de vazut cata motivatie va mai avea sa revina. Lucian are in acest moment cam tot ceea ce isi doreste un om normal. Are faima, are bani, are o familie", a mai spus Obreja.

Comentarii Facebook