Miercuri 15 Iulie

Vânzări RECORD pentru gadget-ul momentului. Peste 1 milion de bucăți vândute în 24 de oreCei de la Sony Entertaintment au dat lovitura cu noul PlayStation 4, care a fost vândut în peste 1 milion de unități în primele 24 de ore de la lansarea sa în SUA și Canada.

"Suntem incantati ca publicul a reactionat atat de extraordinar", spune Andrew House, presedinte de CEO Sony Entertainment, potrivit playtech.ro

"Vanzarile sunt foarte puternice in America de Nord si ne asteptam ca entuziasmul sa continue pentru ca lansam PlayStation 4 in Europa si in America Latina pe 29 noiembrie", mai spune Andrew House.

în 22 noiembrie se va lansa și competitorul direct al celor de la Sony, Xbox one, astfel că în sezonul sărbătorilor lupta pentru dominarea pieței de console de jocuri video va fi foarte acerbă.

Noul PS4 se pare că are totuși câteva probleme, mulți dintre cei care au cumpărat consola spunând că aceasta s-a defectat imediat. Compania susține însă că s-ar fi defectat doar o mică fracțiune din unitățile vândute, mai exact 4%.

Comentarii Facebook