Una dintre cele mai cunoscute actrițe din istorie a murit. Zsa Zsa Gabor s-a stinsi din viață la 99 de ani


Legendara actriță americană de origine maghiară, Zsa Zsa Gabor, a decedat la vârsta de 99 de ani. Potrivit BBC, Gabor a murit în propria locuinţă, în urma unui atac de cord, dupa ce în ultimii ani s-a confruntat cu mai multe probleme medicale.

Actriţa s-a confruntat în ultimii ani cu tot mai multe probleme de sănătate şi a fost de mai multe ori spitalizată după ce şi-a fracturat şoldul, căzând din pat, în iulie 2010, încercând să răspundă la telefon. În urma unei infecţii, actriţei i-a fost amputată, în ianuarie 2011, o mare parte a piciorului drept. Zsa Zsa Gabor a suportat şi o operaţie de reconstrucţie a articulaţiei şoldului, în iulie 2010. Totodată, Zsa Zsa a fost victima unui accident de automobil grav în 2002, în urma căruia a rămas parţial paralizată. Actriţa de origine maghiară a suferit şi un atac cerebral, în 2005, scrie Mediafax.

Cunoscută pentru rolurile din "Moulin Rouge" (1952), regizat de John Huston, şi din "Stigmatul răului/ Touch of Evil" (1958), de Orson Welles, Zsa Zsa Gabor a devenit celebră mai ales pentru coafurile şi ţinutele ei spectaculoase, dar şi pentru cele nouă căsătorii ale sale.

Celebra actriţă a fost căsătorită de 9 ori, a divorţat de 7 ori, iar o căsătorie a fost anulată. Singura fiică a actriţei, Francesca Hilton, a murit în ianuarie 2015.


Comentarii Facebook