Un ziarist de la Antena 1 a plecat sa faca un interviu in SUA si nu s-a mai intors

Seful sectiei Eveniment de la Antena 1 si Antena 3, Bebe Boanta, a plecat in Statele Unite sa faca un interviu si nu s-a mai intors.

 

Potrivit unui comunicat al trustului Intact, ziaristul a plecat in SUA in 28 iunie si a fost sprijinit de Antena 1 si Antena 3 ca sa obtina viza de jurnalist. "Scopul deplasarii l-a reprezentat realizarea unui interviu cu potential notabil pentru opinia publica nationala. Jurnalistul urma sa se intoarca in Romania in data de 12 iulie 2011. La data de 20 iulie 2011, domnul Dumitru Boanta a comunicat echipei de management a Stirilor Antenei 1 si Antenei 3 decizia de a ramane in Statele Unite ale Americii", se arata in comunicat.

 

Reprezentantii posturilor de televiziune sustin ca regreta incidentul si ca au decis intreruperea relatiilor contractuale cu Bebe Boanta.

 

"Antena 1 si Antena 3 regreta incidentul si se delimiteaza de orice actiune, afirmatie sau declaratie pe care domnul Dumitru Boanta le mai face de acum inainte in raport cu posturile de televiziune Antena 1 si Antena 3 si isi exprima deschiderea in asistarea autoritatilor americane in deciziile viitoare cu privire la situatia curenta", se mai arata in comunicatul trustului Intact.

 

Foto: realitatea.net

Comentarii Facebook