Marti 29 Noiembrie

Un tren din Japonia a plecat mai devreme cu 20 de secunde, iar directorii și-au cerut public scuze

 

Conducerea unei companii feroviare din Japonia și-a cerut scuze după ce unul dintre trenurile sale a plecat din gară cu 20 de secunde mai devreme decât era programat, potrivit BBC.

 

Conducerea liniei Tsukuba Express care face legătura între Tokyo și orașul Tsukuba și-a exprimat ”scuze pentru inconvenientele” cauzate pasagerilor.

 

Compania a precizat în cadrul unui comunicat că plecarea trenului fusese programată la ora locală 9:44:40, însă acesta s-a pus în mișcare la 9:44:20. Personalul nu a verificat la secundă programul și a survenit această eroare. 

 

Nimeni nu a depus plângere după ce trenul a plecat mai devreme din Minami Nagareyama, situată la nord de Tokyo, precizează sursa citată.

 

Linia Tsukuba Express transportă pasageri din localitatea Akihabara, situată în estul Tokyo, către Tsukuba în circa 45 de minute. Între cele două destinații este o distanță de 58 de kilometri.

 

Rareori se întâmplă ca trenurile din Japonia, țară care are una dintre cele mai fiabile rețele feroviare, să plece la o altă oră decât cea programată.

 

 

Comentarii Facebook