Un medic o desființează pe Olivia Steer, în cazul E.Coli: Cine crede în ea îşi poate ucide copilul

 

Olivia Steer, fostă jurnalistă la Acasă TV și Pro TV, a intervenit în scandalul copiilor care au murit din cauza bacteriei E.Coli.

 

Olivia a spus că de vină este vaccinarea și că se încearcă mușamalizarea cazului.  

 

Prof. dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie, susține că totul este o aberație. ”Cine crede în Olivia Steer îşi poate ucide copilul. Vaccinurile sunt de import şi ar fi îmbolnăvit copii din mai multe ţări sau măcar din mai multe zone din România. Formaldehida este o substanţă care sterilizează, iar în vaccinuri, dacă există, sigur este dozată în aşa fel încât să nu dăuneze organismului”, a spus medicul.

 

Olivia Steer a mai scris, fără a avea vreo pregătire medicală, că bacteria E.Coli se află în mod normal în organismul nostru şi că devine agresivă în caz de imunitate scăzută și când este atacată prin vaccinare. Dr. Carmen Murariu, epidemiolog la Spitalul “Marie Curie”, a explicat pentru "Ring" că acest lucru este exclus. ”Este exclus ca bebeluşii să se fi îmbolnăvit de la un vaccin, aşa cum susţin unii. Toate cele folosite în Programul Naţional de Imunizare se obţin prin inginerie genetică, nu conţin tulpini vii atenuate care să fi putut da un sindrom diareic”, a explicat specialistul.

 

Agenţia Naţională a Medicamentului a precizat că vaccinul Hexacima este aprobat de Agenţia Europeană a Medicamentului şi pus pe piaţă doar după testare. În legătură cu speculaţiile referitoare la posibila asociere între cazurile de SHU şi administrarea vaccinului Hexacima, precizăm că, în conformitate cu înregistrările disponibile, niciunul dintre copiii diagnosticaţi cu SHU nu a fost vaccinat cu Hexacima", precizează Ministerul Sănătăţii într-un comunicat.

 

Autoritățile au anunțat zilele trecute că s-a aflat care este cauza îmbolnăvirilor și că au găsit bacteria E.Coli în brânza de la un producător din Argeș. Acum și acest lucru este contestat și nu se știe sigur care a fost focarul de infecție. 

 

Trei bebeluși au murit de la începutul anului, iar alți 50 sunt internați în spitale, cinci cu sindrom hemolitic uremic (SHU), iar restul cu probleme digestive.

Comentarii Facebook