Un elev de liceu s-a sinucis după ce a fost jignit de o fată pe Facebook. Tânăra a fost arestatăUn elev în vârstă de 15 ani din Marea Britanie a făcut un gest macabru după ce a fost jignit pe Facebook de o colegă de liceu.

James Lock a plecat de acasă spre şcoală, însă nu a mai ajuns niciodată la ore. Tânărul a fost găsit spânzurat într-o pădure din apropierea şcolii, potrivit Daily Mail.

ntreaga comunitate este şocată şi tristă după moartea unui elev al nostru. Gândurile noastre merg către familia sa, nu putem spune nimic care să le aline suferinţa. A fost răpit de lângă ei, de lângă noi, în circumstanţe tragice şi ne luptăm cu toţii să acceptăm ce s-a întâmplat", a declarat directorul şcolii, Hugh Davies.

Tânăra de 17 ani, care l-ar fi jignit pe elev, a fost reținută de poliție.

"Adolescenta a fost arestată ca parte din investigaţie. A fost audiată şi eliberată pe cauţiune, în aşteptarea a noi informaţii. Poliţiştii nu caută un alt suspect în acest caz", a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei locale.

Reprezentantul poliției a reamintit că publicul are responsabilitatea "să ţină comentariile postate pe reţelele sociale în limita legii".

Comentarii Facebook