Un copil a rămas fără diniți la Therme. Procurorii au deschis un dosar

 

Un copil a fost rănit la cel mai mare parc de distracții acvatic din România.

 

Incidentul a avut loc la Therme, complexul cu apă termală din apropierea Bucureștiului. Copilul de 8 ani s-a dat pe unul dintre toboganele complexului și s-a izbit de marginea tubului. În urma loviturii, copilul a rămas fără doi dinți din față.

 

Am luat decizia de a invita operatorul să ne prezinte toate actele, nu doar pentru acel tobogan, ci pentru toate. Am extins controlul și am cerut acte pentru toate celelalte aparate din complex”, a afirmat Sorin Ionescu, reprezentant CJPC Ilfov, conform realitatea.net.

 

Protecţia Consumatorilor a decis să închidă toboganul.

 

În acest moment nimeni nu poate să folosească aceste tobogan, a fost oprită activitatea de către inspectorii ANPC”, a mai spus Sorin Ionescu. În paralel și procurorii verifică dacă exista un salvamar sau o altă persoană autorizată.

 

Cei de la Therme dau vina pe părinți. ”Referitor la cazul relatat, din pacate, nerespectarea normelor de siguranță și supraveghere din partea însoțitorilor au condus la această accidentare”, susțin reprezentanții Therme.

 

Incidentul a avut loc pe data de 24 ianuarie, însă tatăl băiatului de opt ani a mers, ieri, la sediul ANPC pentru a face reclamație.

 

Copilul și-a rupt doi dinți definitivi și nu va putea face implant până la vârsta de 18 ani. 

Comentarii Facebook