Vineri 9 Decembrie

Udrea și-a cerut scuze, din spatele gratiilor: Am crezut în justiția cu implicarea SRI


Fostul ministru Elena Udrea, aflată acum în spatele gratiilor, fiind în arest preventiv în dosarul Gala Bute, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care își cere scuze pentru că a crezut ”în justiția făcută cu implicarea SRI.

Udrea și-a cerut scuze și pentru că a susținut sistemul și că, spune ea, ”nu am înţeles că orice victimă colaterală acceptată înseamnă uciderea democraţiei”.

Îmi cer scuze pentru eroarea uriaşă de a fi crezut în justiţia făcută cu implicarea SRI.

Îmi cer scuze pentru că ani de zile am apărat sistemul şi nu am înţeles că orice victimă colaterală acceptată înseamnă uciderea democraţiei.

Îmi cer scuze tuturor celor cărora le-am ignorat dreptul de a fi consideraţi nevinovaţi până la pronunţarea unei instanţe, ca şi celor condamnaţi cărora le-am negat dreptul de a contesta independenţa justiţiei înainte de a-i lăsa să ne arate argumentele lor”, se arată în mesajul postat pe pagina Elenei Udrea.

 

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, joi, să îi respingă Elenei Udrea cererea de a fi pusă sub arest la domiciliu, astfel aceasta a rămas în arest preventiv, unde se află încă din data de 25 februarie.

Comentarii Facebook