Udrea i-a mulțumit lui Băsescu după ce a ieșit din închisoare: A fost destinul meu


Elena Udrea a fost eliberată, joi după-amiază, de la Penitenciarul Târgșor, iar aceasta a ținut să le mulțumească tututor celor care au susținut-o, inclusiv fostului președinte Traian Băsescu.

"Cred ca a fost destinul meu sa trec prin aceasta experienta, am tratat multe lucruri superficial. Am vazut oameni care vorbesc despre arest fara sa cunoasca si fara sa doreasca sa cunoasca. Asa am fost si eu.

A fost destinul meu sa cunosc aceasta experienta, pentru ca azi sunt zeci de mii de oameni care isi pun speranta ca iesind de aici pot sa fac ceva pentru ei. Pentru justitia care azi se intampla de multe ori cu abuzuri", a spus Udrea, fiind intampinata, printre altii, de mama sa si de prietena Ruxandra Dragomir, scrie ziare.com.

Fostul ministru spune că va merge acasă și se va întâlni cu prieteni, cerându-și iertare celor pe care i-a făcut să sufere.

"O sa ma duc acasa, o sa ma intalnesc cu prietenii. Imi cer iertare mamei, familiei, prietenilor, ca i-am facut sa sufere. Imi cer iertare celor care au fost langa mine, celor care ma iubesc si nu le-a fost usor. Le cer iertare si celor care s-au bucurat ca sunt aici in aceasta siutatie, ca de-a lungul anilor eu le-am dat motive.

(...) Poate ca s-au generat multe frustrari de-a lungul anilor, stiu ca politicenii nu sunt iubiti. Daca ar trebui sa pedepsim clasa politica, ar trebui sa fiu printre ultimii pedepsiti", a mai declarat Elena Udrea

Intrebata daca se asteapta sa fie vizitata acasa de Traian Basescu, fostul ministru a spus a spus: ”Le multumesc celor care si-au exprimat in continuare increderea in Elena Udrea si in mod special presedintelui Traian Basescu, ca m-a sustinut. (...) Nu m-a sunat, doar eu puteam sa il sun si nu l-am sunat", a adaugat Udrea.

Comentarii Facebook