Miercuri 24 Aprilie

Trenul Orient Express, atacat cu pietre la Sighişoara

 

Compania Orient Express a confirmat că trenul a fost atacat cu pietre la Sighișoara și trei geamuri au fost sparte duminică seara, în jurul orei 21.00.

 

Pot confirma că, duminică seara, în jurul orei 21.00, în momentul în care trenul Venice Simplon-Orient-Express trecea prin Sighişoara, a fost vizat de un atac cu pietre, aruncate de o persoană aflată lângă calea ferată”, a declarat Anna Nash, director PR la Orient Express, conform Mediafax.

 

Trei geamuri au fost sparte, dar, datorită construcţiei speciale a acestora, trenul şi-a putut continua călătoria. Trenul va ajunge la Veneţia marţi, iar geamurile vor fi înlocuite”, a mai precizat Anna Nash.

 

Ancheta în acest caz este derulată de poliție, după, ce șeful trenului Orient Express a anunţat, luni dimineaţă, la numărul 112, că mai multe geamuri au fost sparte. 

 

Trenul Orient Express venea de la Istanbul la Gara de Nord din Bucureşti, de unde a plecat duminică spre Budapesta, având programată o oprire turistică de aproximativ cinci ore în Sinaia.

 

Ruta trenului special este Paris - Viena - Budapesta - Sinaia - Bucureşti - Varna - Istanbul - Bucureşti - Sinaia - Budapesta - Viena - Veneţia. O călătorie costă 10.540 de euro, iar în 2013 va ajunge la peste 14.000 de euro.

Comentarii Facebook