Trei români au murit în urma unui accident în Ungaria. Vezi ce anunță MAE



Potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe, Consulatul General al Romaniei la Szeged urmareste indeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs in dimineata zilei de 25.11.2017, in raza localitatii Szolnok-Ungaria, soldat cu decesul a 3 cetateni romani si ranirea altor 5.

Astfel, reprezentantii oficiului consular au intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile locale pentru a obtine informatii suplimentare cu privire la identitatea victimelor si starea de sanatate a persoanelor ranite. Ancheta autoritatilor locale este in curs de desfasurare.

Pana in acest moment, la nivelul oficiului consular nu au fost inregistrate solicitari de asistenta consulara. Un microbuz inmatriculat in Romania a fost implicat, sambata, intr-un accident in Ungaria, la aproape 150 de kilometri de granita cu Romania.

Autovehiculul s-a ciocnit cu un autocar inmatriculat in Ungaria, iar in urma impactului trei persoane au murit pe loc. De asemenea, mai multe persoane au fost ranite, fiind transportate la spitale din zona

Comentarii Facebook