Transport de 120.000 de tigarete confiscat la Cluj! "Marfa" urma sa ajunga pe piata din Cluj, Turda si Alba - VIDEO FLAGRANT


Un barbat de 24 ani din judetul Satu Mare a fost prins in flagrant de politisti in comuna Moldovenesti, in timp ce transporta cu un autoturism aproape 120.000 tigarete.

"Politistii clujeni sprijiniti de cei din judetul Alba si Satu Mare au realizat un flagrant la data de 17 aprilie, in urma caruia a fost depistat M. V. De 24 ani din judetul Satu Mare care transporta cu autoturismul 119.600 tigarete care proveneau din contrabanda. Verificarile desfasurate de politisti au condus la faptul barbatul era sprijinit in activitatea infractionala de inca doua persoane de pe raza judetelor Cluj si Alba, tigaretele fiind destinate spre vanzare pe piata din Cluj-Napoca, Turda si Alba", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop.  

Cei trei au fost retinuti pentru 24 de ore si au fost prezentati in fata Judecatoriei Cluj Napoca pentru emiterea mandatelor pe 29 de zile.

Cei trei sunt cercetati pentru detinere de tigarete nemarcate.

Comentarii Facebook