Tranformare incredibilă. Vezi cum arată acum femeia care a învins cancerul de 2 ori FOTO



Fabiana Passoni este o braziliancă de 35 de ani, stabilită în SUA, care a trecut prin schimbări inimaginabile în doar 4 luni.

Femeia spune că nu a fost niciodată slabă, dar în ultimii 4 ani s-a luptat de două ori cu cancerul mamar și a născut tripleți, astfel ajungând la 134 de kilograme. După ce a văzut cât de mult s-a îngrășat, Fabiana s-a hotărât că este momentul să facă o schimbare și a reuși să dea jos 60 kg în doar 4 luni.


În adolescență pur și simplu m-am împăcat cu ideea că aveam kilograme în plus. Apoi m-am mutat din Brazilia în Statele Unite, ca să-mi construiesc o cariera de cântăreață. Aici nu am avut prea mult timp să mă gândesc la ce și cum mănânc. Într-o zi m-am trezit că eram grasă”, a spus Fabiana.

Cântăreața a încercattot felul de diete, a slăbit, dar apoi s-a îngrășat la loc.

La puțin timp după căsătorie am aflat că eram bolnavă de cancer. Am început să mananc din ce în ce mai mult când am făcut chimioterapie. Apoi, un an mai tarziu, am rămas gravidă cu tripleți. În timpul sarcinii am mai pus 45 de kilograme. Am născut, am slăbit, dar apoi am făcut din nou cancer și m-am îngrășat la loc”, a povestit brazilianca.


 

După ce a născut și s-a vindecat de cancer, femeia a tinut un regim alimentar strict, combinat cu multe exerciții fizice, reușind astfel performanța de a slăbi 60 kg în doar 4 luni.



 

 

 

Astăzi, Fabiana arată foarte bine și este fericită că a reușit să treacă peste toate obstacolele care i-au apărut în cale. “Sunt fericita ca am reusit: am invins cancerul, am nascut trei copii sanatosi si am scapat de kilograme”.




Sursa: Pro TV

Comentarii Facebook