Top 8 cei mai căutați criminali din lume. Vezi ce recompense sunt puse pe capetele lor



Cei mai periculoși criminali au reușit să scape de autorități de atâtea ori încât singura soluție a acestora este de a pune recompense pentru orice informație privitoare la locațiile lor.

Iată care sunt cei mai căutați oameni din lume și ce recompense se dau pentru cei care dau informații ce duc la prinderea lor:

LOCUL 8. Abdul Rahman Yasin. RECOMPENSĂ: 5 milioane de dolari.

Abdul este un cetățean american născut în Irak.

A devenit expert în arme de război și potrivit serviciilor secrete americane, a ajutat la confecționarea bombelor folosite pentru atacul terorist din 1993 împotriva World Trade Center.

LOCUL 7. Saif al-Adel. RECOMPENSĂ: 5 milioane de dolari.

Egipteanul, membru al-Qaeda, este acuzat pentru atentatul terorist din Africa de Est, de la ambasada Statelor Unite, care a avut loc în 1998.

De asemenea, ar fi participat și la asasinarea președintelui egiptean Anwar Al Sadat. Este considerat unul dintre trainerii teroriștilor.

LOCUL 6. Isnilon Totoni Hapilon. RECOMPENSĂ: 5 milioane de dolari.

Este unul dintre liderii organizației teroriste filipineze Abu Sayyaf.

Este acuzat că ar fi pus la cale numeroase răpiri și că ar fi ucis mai mulți turiști străini. Impresionant este că Isnilon are doar 55 de kilograme și o înâlțime de 1,68 m.

LOCUL 5. Ali Kushayb. RECOMPENSĂ: 5 milioane de dolari.

Este acuzat de crime de război. În perioada 2003 - 2004 ar fi comandat mai multe crime și răpiri în Darfur. Cazierul lui Ali Kushayb este unul îngrozitor.

A comandat trupelor sale să omoare 504 oameni, a răpit 20 de oameni și a obligat peste 41.000 de oameni să se mute din zona pe care o controla în Darfur.

LOCUL 4.Felicien Kabuga. RECOMPENSĂ: 5 milioane de dolari.

Este un om de afaceri din Rwanda acuzat de fraude bancare și de faptul că ar fi participat la genocidul din Rwanda,în 1994, în urma căruia au murit peste 800.000 de oameni. Imediat după ce a fost pus sub acuzare, Kabuga a fugit din țară. A fost localizat în Elveția, Congo și se presupune că trăiește acum în Kenya.



Citește mai multe pe Evz.ro

Comentarii Facebook