Top 5 trucuri-minune pentru înfrumusețare


In incercarea de a ne mentine frumusetea si de a masca defectele, ajungem sa recurgem la tot felul de trucuri pentru infrumusetare, care mai de care mai bizare, cele mai multe dintre ele fiind si sortite esecului. Ce-ar fi sa renunti zecile de ritualuri cosmetice si sa aplici cateva trucuri simple, dar eficiente, pentru infrumusetare?

Iata “cele 5 minuni ale frumusetii”:

1. Incalzeste ondulatorul de gene

Daca ai genele drepte si vrei sa le intorci cu ajutorul unui ondulator clasic, cel mai bine este sa incalzesti ondulatorul inainte de a-l folosi. Incalzeste ondulatorul cu ajutorul unui uscator de par, in jur de 8-10 secunde. Incalzindu-l, acesta va actiona asemeni unui ondulator de par, iar putin rimel va transforma miraculos genele tale drepte.

2. Tine dermatograful la frigider

Ai probleme cu dermatograful chiar si la cateva minute dupa ce-l aplici? Foarte multe femei se plang ca dermatograful este prea moale si curge la nici 10 minute dupa ce l-au folosit. Pentru a evita aceasta problema, inainte de a-l folosi, pune dermatograful 15 minute in frigider. Vei observa ca acesta va fi mai fin si nici nu va mai curge.

3. Epileaza-te cu balsam

In loc sa folosesti spuma de ras, incearca balsamul de par. Balsamul inmoaie firul de par mai rapid si iti lasa picioarele fine.

Citește mai departe pe Lyla.ro

Comentarii Facebook