Tepe cu facturi Romtelecom "clonate"! Aveti grija ce platiti


Zeci de persoane au platit cate 500 de lei, pe baza unor facturi care pareau a fi emise de Romtelecom, pentru a aparea in cartea de telefon.

Facturile au fost puse in cutiile postale ale unor persoane care de obicei platesc mult la telefon, pentru a nu deveni suspiciosi, anunta realitatea.net.

Facturile poarta antetul firmei Romtelemedia si par a fi identice cu cele Romtelecom, dar cea "clonata" nu are in codul de bare cifre.

"Am primit instiintarea de plata care seamana mult cu factura de la Romtelecom, am gasit-o in cutia postala. Pe spate, daca cititi, scrie ca aceasta este de-abia prima rata din cele patru trimestriale, in total 20 de milioane pe an. Apoi nu mai poti sa scapi pentru ca e ca un contract", a declarat un client pacalit.

Reprezentantii Romtelecom au aflat despre aceasta inselatorie. "Clientii Romtelecom au reclamat ca au primit facturi cu insemne similare companiei. Romtelecom nu are in prezent in derulare nicio campanie de publicitate prioritara", a declarat Alina Iamandi, PR Romtelecom.

Cazul a intrat in atentia comisarilor de la protectia consumatorilor. "A aparut o firma care practica astfel de actiuni comerciale inselatoare in asa fel incat induc in eroare consumatorii sa ia decizii pe care, daca ar fi informati corect, nu le-ar lua", a precizat Samuel Calota, vicepresedintele ANPC.

Romtelemedia este inregistrata in judetul Bihor si are ca adresa o casuta postala.

Comentarii Facebook