Telefonul mobil cu cameră foto de 41 de megapixeli


Nokia a impresionat cu un nou telefon mobil care are încorporată o cameră foto de 41 de megapixeli. Noul telefon se numeşte 808 PureView.

Camera este una de 41 de megapixeli cu înregistrare full HD 1080p şi lentile Carl Zeiss. Acesta poate reprezintă singurul motiv pentru care cineva ar deveni interesat de acest telefon şi motivul pentru care a atras atât de mult atenţia utilizatorilor de gadgeturi.

"Desi cand am vazut acest telefon, am fost foarte sceptic in privinta calitatii imaginilor, a reusit sa ma impresioneze totalmente din acest punct de vedere, calitatea pozelor fiind superioara, cateodata demna de un DSLR.  Cei 41 de megapixeli, pe care datorita obiectivului  senzorul nu ii poate transforma decat in 38 de megapixeli, iti permit, de exemplu, sa faci o fotografie unei masini din departare pentru ca ulterior sa o apropii si sa ii vezi chiar numarul de inmatriculare, fara a scadea din calitatea si din claritatea imaginii", scriu cei de la EuroGsm.ro.

Camera are şi un blitz destul de puternic. Acesta ajută foarte mult la capturarea pozelor pe timp de noapte şi are ecran AMOLED de 4 inch.

Comentarii Facebook