Luni 26 Septembrie

Telefoanele cu Windows Mobile sunt aproape moarte! Nici măcar Bill Gates nu folosește unul


Google și Apple domină indiscutabil piața smartphone-urilor, ducând aproape la extincție alte platforme precum Windows Phone. Cu toate acestea, aproape nimeni nu se aștepta ca nici măcar fondatorul Microsoft să nu folosească un smartphone ce rulează Windows.

Într-un interviu acordat Fox News, în care a discutat despre activităţile fundaţiei Bill and Melinda Gates, miliardarul a oferit şi câteva detalii despre dispozitivele pe care le foloseşte zi de zi.

Se ştie că Gates are o aversiune faţă de produsele Apple. De aceea, el a declarat că a trecut recent pe Android. Ce model de smartphone foloseşte exact nu ştim, dar este posibil să fie vorba de un terminal Samsung. Gates a spus că telefonul „are mult software Microsoft în el”. Microsoft şi gigantul sud-coreean au încheiat un parteneriat prin care aplicaţii şi servicii Microsoft, precum cele Office sau OneDrive, vin preinstalate pe terminalele companiei. Există chiar şi o ediţie Microsoft a Galaxy S8, scrie go4it.ro.

Totuși, Gates a mai spus şi că foloseşte, bineînţeles, PC-uri cu Windows 10.

Bill Gates a fost preşedintele consiliului director al Microsoft până în 2014, iar acum este consilier pe probleme de tehnologie al actualului lider al companiei.Comentarii Facebook