Tânărul împușcat de poliție la Sângeorz-Băi. A murit la spital

 

Un tânăr de 25 de ani, care a atacat vineri seara doi poliţişti ai Secţiei de Poliţie din Sângeorz-Băi cu o bâtă, a fost împuşcat de oamenii legii și a murit la Spitalul de Urgenţă din Bistriţa.

 

Bărbatul de 25 de ani s-a certat cu un vecin, iar soția ultimului a chemat poliția. Tânărul de 25 de ani a refuzat să se calmeze și i-a atacat pe polițiști împreună cu un prieten, lovindu-l în cap pe unul dintre poliţişti. Colegul acestuia, l-a împuşcat pe agresor în coapsă şi în abdomen, unul dintre gloanţe ricoşând şi lovind-o uşor şi pe mama tânărului, o femeie în vârstă de 56 de ani.

 

Agresorul a fost transportat, în stare gravă, la Spitalul de Urgenţă din Bistriţa unde a fost supus unor intervenţii chirurgicale, însă a decedat în cursul nopţii din cauza leziunilor deosebit de grave.

 

Conform purtătorului de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, dr. Mihaela Mastan, tânărul a ajuns la spital cu o plagă împuşcată în zona abdomenului, o plagă împuşcată în zona coapsei, în stop cardiorespirator resuscitat, pronosticul medicilor fiind încă de la internare extrem de rezervat. Medicii au încercat să-l opereze însă eforturile lor au fost fără succes.

 

La spital a ajuns şi mama tânărului, care a fost externată.

 

Poliţistul în vârstă de 25 de ani pe care agresorul l-a lovit în cap cu o bâtă şi vecinul cu care tânărul avusese un conflict până la sosirea poliţiei, un bărbat în vârstă de 47 de ani, au suferit mai multe fracturi, conform Mediafax.

Comentarii Facebook