Sucul natural care curăţă ficatul, sângele şi tractul intestinal

 

Sucul proaspat de morcovi este un bun detoxifiant, care curăță ficatul, sangele și tractului intestinal.

 

Sucul crud de morcovi reprezinta, probabil, alimentul terapeutic cu cele mai multe aplicatii din lume; alcalinizeaza, curata, hraneste si stimuleaza aproape fiecare sistem din corp; ca atare, este un antidot eficient pentru epuizarea nervoasa cauzata de regimuri lipsite de alimente crude esentiale.

 

Este o sursa abundenta de vitamine, minerale si enzime in forma asimilabila pentru celulele bolnave, dandu-le acestora combustibilul de care au nevoie pentru a elimina reziduurile si a se reface celulele. Are afinitate specifica pentru glandele suprarenale, care, datorita secretiei lor hormonale, sustin sistemul imunitar si ajuta la reglarea intregului sistem endocrin. Detoxifica ficatul, care are rolul de a filtra si hrani sangele - sangele este cel care transporta factorii imunitari spre diferitele tesuturi din corp, conform obiectiv.info.

 

Sucul de morcovi poate fi folosit in amestec cu suc de castraveti si sfecla sau spanac in diverse afectiuni precum : colici, gastrita, obezitate, alergii, colita, guta, hemoroizi, inflamarea vezicii (cistita), reumatism, toxemie, amigdalita, pneumonie, dureri de cap, hipertensiune arteriala, epuizare, disfunctii menstruale, infertilitate, cancer, SIDA.

 

Aceasta doza, de 1-1,5 litri, poate produce, uneori, o pigmentare portocalie a pielii; in ciuda parerii incetatenite, aceasta nu este cauzata de caroten, ci se datoreaza bilei toxice care este elimiata din ficat de doza mare de suc de morcovi.

Comentarii Facebook