Străzile și șoselele împânzite de polițiști în mini-vacanța de iarnă


Poliția Română a anunțat că vor fi mobilizați aproximativ 1.800 de polițiști rutieri în perioada vacanței de Crăciun, acțiunile acestora urmând să fie intensificate în zona frontierelor de vest şi de sud.

"Sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul Poliţiei Române, vor fi intensificate acţiunile poliţiei în zona frontierelor de vest şi sud a României, cu participarea poliţiştilor de la rutieră din cadrul inspectoratelor de poliţie ale judeţelor de la graniţă, precum şi a judeţelor limitrofe acestora", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX, vineri, de Poliţia Română.

Potrivir reprezentanților IGPR, aceste măsuri au fost impuse de faptul că în perioada următoare se preconizează un flux important de persoane care vor intra sau ieşi din ţară, pentru a petrece sărbătorile de iarnă.

Deja au fost organizate acţiuni "în oglindă" ale poliţiştilor români şi bulgari, în zona frontierei de Sud, dar şi cu poliţiştii maghiari, în zona frontierei de Vest, pentru a evita producerea unor evenimente rutiere grave.

Comentarii Facebook