Starea de sănătate a Regelui Mihai I ”relativ stabilă''. Ce anunță Casa Regală



Casa regală a transmis un comunicat de presă în care prezintă starea de sănătate a Regelui Mihai I, aflat acum în Elveția.

Potrivit sursei citate, starea regelui este, în prezent, staționară, medicii fiind de părere că ''evoluția prezintă relativă stabilitate'', scrie Agerpres.

"Regina Ana se află în reședința privată din Elveția și a fost informată de Custodele Coroanei despre spitalizarea regelui Mihai. Regina este într-o stare de sănătate stabilă și urmează un tratament obișnuit vârstei Majestății Sale. Margareta, Custodele Coroanei, și principele Radu văd în fiecare zi pe Majestățile Lor și rămân în continuare în Elveția, alături de rege și regină. Principesele României, fiicele Majestăților Lor, vor programa în zilele care urmează deplasări în Elveția pentru a-și vedea părinții. Ele sunt zilnic în legătură cu familia și urmăresc, cu tristețe și cu speranță, evoluția stării de sănătate a tatălui lor", precizează comunicatul.

''Familia Regală este mișcată de profunzimea simțămintelor oamenilor față de rege și Coroană, precum și de decența și respectul cu care mass-media a reflectat tristul și îngrijorătorul eveniment'', se mai arată în comunicatul citat.

Regele Mihai a anuțat zilele trecute că se retrage din viața publică, precizând că fiica sa, Principesa Margareta, îl va reprezenta de acum înainte în toate acțiunile publice.

Comentarii Facebook