Spotify a ajuns în sfârșit în România. Serviciul este acum disponibil și la noi în țară


Spotify, una dintre cele mai importante platforme de streaming muzical din lume, este disponibil de acum și în România.

Lansarea serviciului la noi în țară vine după multe zvonuri, iar acesta este disponibil atât în varianta gratuită, cât și contra cost.

Spotify este un serviciu care oferă posibilitatea de a asculta muzică atât în mod gratuit, cât şi pe bază de abonament. Cei care optează pentru un abonament lunar vor plăti 5 euro pe lună pentru acces nelimitat la întreaga librărie de muzică, la capabilităţi extinse în aplicaţia de mobil şi alte câteva avantaje, potrivit go4it.ro.

Cei care nu doresc să plătească un abonament lunar se pot bucura de acces gratuit la întreaga librărie de muzică, cât şi la toate funcţiile principale ale serviciului, precum playlist-uri zilnice, playlist-uri săptămânale şi recomandări, plus toate celelalte liste realizate fie de către algoritmii proprietari ai Spotify, fie de către echipa editorială.

Pentru a recupera costurile celor care au conturi gratuite, Spotify va afișa reclame sub formă de bannere, sub forma unor clipuri video, sau chiar sub formă de reclame audio, precum cele de la radio.

Comentarii Facebook