ŞOCANT! Andra şi fiul ei ameninţaţi cu MOARTEA


Andra a primit mai multe ameninţări pe contul său de Facebook, de la un anume Florentin Mafiotul, după ce a postat o fotografie.

Culmea e că artista nu a incitat deloc astfel de ameninţări şi tot ce a făcut ea a fost să posteze pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care apare impreună cu două bucătărese din Maramureş.

"Fi atenta Andra, nu stiu daca ie fb tau, da’ b.....s p..a in familia ta, cand te prind te omor cu bataia, yo  cu gasca mea te vom lua la pumni si te vom omora din bataie, esti o prefacuta, o sa vezi de-abia atept sa te vad, io cu gasca mea, o sa vezi Andra...", a scris bărbatul pe Facebook, potrivit stl.ro.

Bărbatul care îşi spune Florentin Mafiotul, pare că nu se lasă şi ameninţă încontinuu, ţintă fiind de această dată fiul Andrei şi al lui Cătălin Măruţă, micuţul David. "Ati omor copilu’! Fi atenta ca esti moarta cand te prind".

Andra a şters comentariile la scurt timp după primirea ameninţărilor, dar fanii cântăreţei s-au apucat însă, să îi "ureze" lui Florentin să aibă parte de ani grei de închisoare.


Comentarii Facebook