Șoc în lumea fotbalului: Un respectat arbitru, acuzat de conducerea unei rețele de pedofilie. Racola minori de la un club de top



Mai multe persoane au fost reținute, de curând, într-un dosar ce vizează o rețea de pedofilie, cei acuzați racolându-și victimele, minori cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, de la echipele de juniori clubului Independiente Buenos Aires, unul dintre cele mai puternice din lume.

Printre cei reţinuţi de anchetatori se află şi un arbitru asistent din prima ligă, Martin Bustos, acesta fiind privit ca liderul reţelei. "Fluieraşul" a fost acuzat de corupere de minori şi expulzat din fotbal de către şefii federaţiei argentiniene de fotbal, intermediarul fiind un jucător de 19 ani, potrivit Mediafax.

Fotbalistul a fost exclus de la Independiente, dar e cercetat în stare de libertate fiindcă se presupune că el a fost întâi o victimă a pedofililor.

Procurorii au anunţat că ancheta va fi extinsă, cei de la Independiente adresându-se poliţiştilor după ce un adolescent i s-a destăinuit psihologului clubului.

"Sunt convinsă că sunt şi alte cazuri şi că reţeaua nu acţiona numai la Independiente. Este posibil ca ei să fi operat şi la alte cluburi, dar şi în fotbalul amator", a spus cea care instrumentează dosarul.

Comentarii Facebook