Sindicalistii protesteaza la Cotroceni, iar liderii sunt la un congres in Canada


Sindicalistii protesteaza intre orele 9.00 - 11.00 in fata Palatului Controceni de capul lor, pentru ca o parte dintre liderii lor sunt plecati la un congres in Canada.

"Sunt plecati la un Congres al confederatiilor sindicatelor si probabil este important sa fie acolo pentru ca de acolo vocea lor se va auzi la Buxelles. Unii dintre ei au plecat deja spre tara pentru a participa la protest. Nu dam divada de solidaritate, asta este problema", a declarat Vasile Marica presedintele Aliantei Nationale a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX, la Realitatea TV.

La protestul la care erau asteptati 4.000 de oamenii s-au prezentat numai 1.000. "Nu speram sa rezolvam mare lucru cu protestul de astazi. Incercam sa atragem atentia presedintelui ca nu sunt corecte masurile de austeritate. Vom vedea ce va decide Curtea Constitutionala", a declarat si presedintele BNS, Dumitru Costin.

Sindicalistii sustin ca ar trebui reduse salariile mari si nu pensiile si veniturile mici. O partea dintre ei au scandal "Jos Basescu"

Comentarii Facebook