Secretul femeii de 111 ani: ”Fumez câte 20 de țigări pe zi și beau...”


Dorothy Peel, din Marea Britanie, a împlinit sâmbătă 111 ani și cu această ocazie și-a dezvăluit secretul longevității sale.

Femeia din Briflington spune că a trâit atât de mult pentru că a fumat câte un pachet de țigări pe zi aproape toată ziața, dar și că bea în fiecare zi.

Beau cu regularitate, pe tot parcursul zilei. Dimineata iau un paharel de lichior de cirese, la pranz, un gin tonic, iar seara, un pic de whisky” a declarat Dorothy pentru dailystar.co.uk.

Dorothy a mărturisit că a fumat aproape toată viața ei, dar că s-a lăsat la 103 ani. “M-am lasat de fumat la 103 ani. Facusem o bronsita, iar doctorul mi-a spus ca viata mea era in pericol”, a spus ea.

Excesul de țigări și alcool, susține ea, au ajutat-o să ducă o viață atât de lungă, însă “cred ca cel mai mult a contat ca nu am facut copii – cred ca de aceea arat si ma simt atat de bine”, a mai povestit femeia.

Dorothy Peel își amintește foarte bine de ziua când s-a scufundat Titanicul și a trecut de două războaie mondiale.

De 13 ani de zile femeia locuiește într-un azil de bătrâni de lux, iar angajații sunt foarte atașați de ea. "Este plina de viata, independenta si ii place sa se ingrijeasca si sa se imbrace frumos", a spus o infirmiera.

Comentarii Facebook