”Scandalul margarinei” continuă. Robert Turcescu atacă din nou


Scandalul pornit de jurnalistul Robert Turcescu la adresa Nadiei Comănei, care este reprezentanta unei campanii de promovare a margarinei în școli, nu pare să se stingă deloc.

Într-un recent interviu pentru Adevărul, Robert Turcescu a explicat motivele care l-au determinat să pornească atacul asupra Nadiei Comăneci: "Am fost foarte furios, pentru că am doi copii pe care îi trimit la şcoală să înveţe, nu să fie bombardaţi cu mesaje publicitare. Ce se întâmplă cu şcoala românească este deja o chestiune dezastruoasă. Dacă în timp ce ei ar trebui să-şi facă temele, sunt ţinuţi într-o sală de sport ca să li se prezinte asta, eu sunt extrem de revoltat", a spus jurnalistul.

Turcescu a explicat și faptul că nu spotul video în sine l-a făcut să se împotrivească, ci pozele văzute de la adunarea la Şcoala nr 11.

"Îmi doresc un singur lucru. Dacă la finalul acestei dezbateri devenite publice şi a controlului Ministerului Educaţiei Naţionale vom avea un ordin că este interzisă categoric intrarea şi promovarea unor produse comerciale în şcolile publice, eu mă declar satisfăcut(...)

Regret că am folosit un ton atât de violent, dar am constatat un lucru care mă întristează. Dacă aş fi fost chemat la o dezbatere, ar fi rămas la nivelul unei informaţii pe pagina mea de Facebook. Doar dacă ţipi sau urli ai şansa să te faci auzit. Nu spun că este o metodă, dar, din nefericire, am ajuns să captăm numai aşa atenţia publicului (...)

Nu mă apuc să-i cer scuze acum Nadiei Comăneci, cred că ea datorează scuze copiilor de la Şcoala nr. 11.Nu cred nici că Dylan mănâncă zilnic margarina. O vedeţi dumneavoastră pe Nadia Comăneci alergând după margarină cu care să-şi crească copilul cu aşa ceva, ca să devină campion?", a mai declarat Robert Turcescu.

Comentarii Facebook