Duminica 17 Octombrie

Samsung oferă 800.000$ ca premiu pentru dezvoltatorii de aplicații


Coreenii de la Samsung organizează un concurs de aplicații pentru Galaxy S4, folosind interfața peer-to-peer, cu premii în valoare de 800.000 de dolari.

Sud-coreenii au anuntat ca cei interesati sa participe la concursul organizat, “Smart App Challenge 2013″, trebuie sa dezvolte cate o aplicatie folosind kitul Samsung Chord SDK.

Chord este o interfata prin care se face o conexiune wireless directa intre doua smartphone Samsung, fara a fi nevoie de un server sau de o retea de telefonie mobila. Tehnologia peer-to-peer este prezentata pentru utilizatori de Samsung drept „Group Play”, un serviciu de „sharing” jocuri multiplayer sau muzica si fotografii in randul utilizatorilor de telefoane și tablete, scrie playtech.ro.

Aplicațiile înscrise în concurs vor fi evaluate după mai multe criterii, precum unicitatea, potențialul comercial și designul.

Pentru cei interesați, perioada de înscriere este 20 iunie-31 august, iar juriul va delibera câștigătorii până în noiembrie.

În afară de utilizarea interfeței chord, participanții trebuie sp vândă aplicația în magazinul ”Samsung Apps”.

Samsung va acorda, in total, zece premii. Premiul intai va fi in valoare de 200.000 de dolari, pentru locul doi va acorda trei premii in valoare de 100.000 de dolari fiecare, iar pentru locul al treilea vor fi acordate sase premii in valoare de 50.000 de dolari fiecare.

Comentarii Facebook