Samsung CONTRAATACĂ


Odată cu lansarea noului iPhone 5, Samsung a pornit la război, prin intermediul unei campanii publicitare menite să batjocorească produsul Apple.

Cei de la Samsung au lansat un afiș cu sloganul ”It doesn’t take a genius” în care  critică noul iPhone printr-o comparașie a specificațiilor tehnice cu modelul lor de top, Samsung Galaxy S III.

 

O comparatie fata in fata care a inceput chiar bine ajunge pe coloana terminalului Apple sa contina elemente precum ,,un port complet diferit” in timp ce coloana ultimului smartphone Galaxy este incarcata de o mare parte din functiile software create de cei de la Samsung. Desi multe dintre functiile iterate de Samsung in lista au echivalente si in sistemul de operare iOS aspect care ataca valabilitatea listei, mai exista o problema. Multe dintre functiile trecute in lista pe coloana smatphone-ului Galaxy S III, precum S-Beam sau Share Shot functioneaza doar intre utilizatori de Galaxy S III. Avand in vedere ca este un scenariu destul de improbabil ca toti prietenii tai sa aiba un S III, ca de fiecare data adevarul este undeva la mijloc, informează playtech.ro

Comentarii Facebook