Roxana Iliescu comentează dur comportamentul ziariştilor care au urmărit-o pe Andreea Marin: Doamne, în ce lume trăim!


Roxana Iliescu, prezentatoare B1 TV şi apropiată a familiei Bănică, este şocată de comportamentul ziariştilor care au urmărit-o sâmbătă seara pe Andreea Marin de la aeroport până acasă.

Roxana a postat un mesaj pe Facebook  în care povesteşte clipele de groază prin care au trecut Andreea şi fiica sa, Violeta, şi nu înţelege de ce paparazzi s-au comportat în aşa hal. ”Doamne, în ce lume trăim!”.

 "O lume întreagă a acuzat paparazzi de moartea tragică a prinţesei Diana. Şi noi, cei din România am spus îngroziţi că trebuie să-ţi fi băut creierul şi sufletul cu paiul ca să poţi pune în primejdie viaţa unei personalităţi doar ca să obţii o fotografie dintr-un unghi mai bun. Câţi bani să iei ca să uiţi că esti OM? Cât valorează sufletul unui astfel de...(of Doamne,mi-e greu să scriu, dar au şi legitimaţii) ziarist? Am spus cu câteva ore mai devreme că am încheiat tot ce aveam de spus în subiectul "divorţului anului". Ei au găsit modalitatea să se despartă civilizat, La Revedere! Doar că în seara aceasta i-am auzit la telefon plângând în hohote pe ambii copii Banică, şi nu din cauza separării tatălui lor de Andreea ci din cauza..(din nou, Of Doamne) colegilor mei de breaslă", a scris Roxana, potrivit libertatea.ro.

Aceasta a continuat: "Enervaţi la culme de "manevra" Andreei de a ieşi direct de pe pista aeroportului pentru a o proteja pe Violeta de blitzuri şi întrebări de neînteles pentru un copil de 6 ani, paparazzi s-au luat la întrecere cu şoferul maşinii, în goana lor nebunească şi inconştientă pentru o amărâtă de poză. Ba chiar unul dintre ei a depăşit maşina şi i-a "tăiat" faţa, doar doar fac un accident, aşa Andreea iese din maşină şi "Yeeeeessss!!!", copilul traumatizat şi mama lui pot fi fotografiaţi în voie. "Cursa groazei" a durat până la domiciliul conjugal, unde din nou au încercat să blocheze intrarea maşinii în garaj, astfel încât le-a lipit de toţi pereţii pe fetele Banică".

Prezentatoarea B1 TV a precizat în continuare: "Ce vină i se poate găsi bietului sufleţel al Violetei pentru a merita sa fie harţuită aşa? Andreea a trebuit să o ţină tot drumul cu capul în jos, nici nu pot să-mi imaginez cum a trăit toate frânele brusce impuse de manevrele fotografilor hienă, cum a putut să-şi explice scenele acestea care l-ar fi facut invidios şi pe Sergiu Nicolaescu, cum a trăit fratele ei întâlnirea cu sora ei impietrită de spaimă..."

Roxana Iliescu a încheiat: "Doamne, în ce lume trăim? Nu am văzut o astfel de îndârjire în faţa nici unui politician care a luat o decizie dezastroasă pentru noi toţi, sau a unuia care s-a îmbogăţit cu bani publici, nu am mai citit de mult vreo anchetă îndelung documentată, dar în schimb stim să punem fizic la zid doi oameni iubiţi de public pentru că.....DIVORŢEAZĂ? Şi asta de ce? Scuza supremă este că....asta cere publicul.... Va rog, vă implor, puneti intrebarea asta mai departe, vreau să ştiu CINE poate dori traumatizarea a doi copii? CARE PUBLIC ar fi jubilat în cazul unui accident în "cursa groazei"? Pe bune, ACESTA este singurul lucru care face fericit publicul? Artişti umiliţi, hărţuiti, terorizaţi, eventual morţi? Credeţi-mă, dacă era doar Andreea Marin în acea maşină nu aş fi fost asa de revoltată, deşi nici atunci nu aş fi înţeles unde şi ce legatură are jurnalismul cu hărţuirea unor persoane publice care nu trăiesc din banii mei şi nu au făcut nimic ilegal. Dar vorbim de o fetiţă şi de un băieţel care plângeau în hohote încercând să înţeleagă de ce crimă se fac vinovaţi părinţii lor de ei sunt sechestraţi cu toţii la domiciliu şi fugăriţi pe stradă dacă încearcă să ajungă dintr-un loc într-altul. De ce au nevoie de bodyguards să intre în casă? De ce atâta ură?".

Andreea Marin (38 ani) şi Ştefan Bănică jr. (44 ani) au anunţat săptămâna trecută că se despart, după 7 ani de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2006 şi au împreună o fetiţă, Ana Violeta, născută în decembrie 2007.


Comentarii Facebook