Roman Abramovici nu a fost arestat de FBI, așa cum s-a crezut inițial

 

UPDATE

 

Purtătorul de cuvânt ai FBI-ului a declarat că ”Roman Abramovich nu a fost arestat, dar chiar dacă ar fi fost arestat, nu ar fi dezvăluit dacă este sau nu arestat”, a scris Tim Gratt, editor la ITV.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Patronul echipei Chelsea, magnatul rus Roman Abramovici, a fost arestat de Biroul Federal de FBI, conform contului de twitter al agenţiei Russia Today şi postului de televiziune american Channel 4. 

 

Roman Abramovici este anchetat în moartea lui Boris Berezovsky, omul de afaceri rus găsit mort în casa din Ascot, Anglia

 

Boris Berezovsky şi-a clădit imperiul financiar după ce a căzut Uniunea Sovietică, după anul 1990. Contestatar al lui Vladimir Putin, Berezovsky a supravieţuit la numeroase tentative de asasinat, inclusiv una cu bombă, care i-a decapitat şoferul. În 2003, rusul a primit azil politic în Regatul Unit. Anul trecut, Berezovsky a pierdut un proces pe care l-a avut cu Abramovici, în care a fost nevoit să-i plătească daune de 3 miliarde de lire, conform gsp.ro.

 

Comentarii Facebook