Miercuri 24 Aprilie

Regizorul Florin Iepan a filmat momentul in care Realitatea TV s-a divizat! Dialog incredibil intre Bogdan Chiriac si Corina Dragotescu VIDEO


Regizorul Florin Iepan a filmat duminica, 23 octombrie, momentul in care Realitatea TV s-a scindat in doua si a aparut RTV, televiziunea lui Sebastian Ghita.

"Am intrat in emisiunea Realitatii TV si cand am terminat era emisiunea unei alte televiziuni, RTV, o televiziune cu un alt actionariat. A fost o chestiune, cred, unica in istoria televiziunii", a spus regizorul Florin Iepan, citat de Hotnews.ro.

"Am ajuns la Realitatea, am intrat in studio si ni s-au pus lavalierele. Era un fel de agitatie acolo, dar nu stia de ce. A intrat si doamna Dragotescu care ne-a spus ca ar fi ceva probleme tehnice. Am fost mutati intr-un alt studio. Emisiunea a decurs apoi normal, relatarea domnului Mihail Zaslavski i-a impresionat pe toti cei prezenti. In timpul emisiunii, eu am vazut insa pe un monitor o alta emisiune live cu domnul Tatulici cu sigla Realitatea TV care vorbea despre cutremurul din Turcia", a mai explicat regizorul.

Florin Iepan si-a dat seama cand a iesit din emisie ca de fapt nu a emis pe Realitatea TV, deoarece acolo era difuzata o emisiune cu Mihai Tatulici.

"Noi am intrat in emisiunea Realitatii TV si cand am terminat era emisiunea unei alte televiziuni RTV, o televiziune cu un alt actionariat. A fost o chestiune cred unica in istoria televiziunii. Rezumand, asta s-a intamplat. Imaginati-va ca intrati in emisiunea unei televiziuni si cand terminati sunteti la o emisiune la o alta televiziune", a mai explicat regizorul.

Dialog intre Corina Dragotescu si Bogdan Chireac.

Corina Dragotescu: Iti dai seama machiozele, fetele care dau cu pamatuful...
Bogdan Chireac: In orice caz, prietenul meu Sorin, vreau sa spun ca este un tip genial. N-ai ce sa faci.
Fara bani, alungat, facut, tot... E genial.
Corina Dragotescu: Absolut genial. Pentru ca lovitura asta este clar...
Bogdan Chireac: L-am sunat astazi si i-am spus: "Grasutule esti minunat". Bai, il apreciez, este briliant.
Corina Dragotescu: Da...
Florin Iepan: Cine este briliant domnu Chirieac? Spuneti-mi si mie. Domnul Vantu?
Bogdan Chirieac: Adica cine a fost atat de iscusit sa ia toata...?
Corina Dragotescu: Cred ca Sorin Enache. El este coordonatorul acolo. Sorin Enache. Ei sunt maestri in lovituri din astea.
Bogdan Chireac: Si Enache unde e acuma?
Corina Dragotescu: La Realitatea lu' Elan. Este director acolo.
Bogdan Theodorescu: La Realitatea 1, ca noi suntem Realitatea 2.


Comentarii Facebook