Regina Angliei spune despre Kate Middleton ca e lenesa, cheltuitoare si prostanaca. Vezi de ce!

 

Regina Elisabeta a Angliei este nemultumita de sotia nepotului sau William, Kate Middleton, ducesa de Cambridge, informeaza revista britanica InTouch Weekly.

Regina pare a fi nemultumita de faptul ca Kate nu participa la destule evenimente caritabile si o considera lenesa, sustin surse apropiate Casei Regale, citate de revista.

Regina isi doreste ca Kate sa semene mai mult cu Printesa Diana, mama lui William, si sa se implice in cat mai multe activitati, deoarece, Kate Middleton a participat la 35 de evenimente intr-un an, Diana reusea sa participe la 170 de evenimente.

Un alt lucru care o nemultumeste pe Regina Elisabeta este ca, sotia lui William, cheltuie prea mult, aparand la un eveniment de caritate cu o geanta Mulberry de 1300 de dolari.

Kate mai are un punct slab, acela cum ca n-ar fi prea desteapta, spune Regina Elisabeta, deoarece a uimit opinia publica atunci cand a intrebat, la o vizionare publica a rochiei sale de mireasa de la Palatul Buckingham impreuna cu Regina, daca se mai fabrica ouale Faberge, gafa inacceptabila pentru o absolventa de Istoria Artei.

Comentarii Facebook