Daniel López, fotograful care a surprins cele mai frumoase imagini astronomice din 2012, in Insulele Canare VIDEO


Fotograful spaniol Daniel López a facut publica o noua opera de arta, care consta intr-un videoclip ce surprinde spectacolul celest din in timpul noptii, surprins in Insulele Canare.

"The Light of Stars" este numele videoclipului ce reprezinta continuarea unuia dintre cele mai reusite filme de tip time-lapse ale anului 2011, "El Cielo de Canarias", in care erau surprinse comorile naturale ale Insulelor Canare.

Noul videoclip a fost realizat in Parcul National Teide din Tenerife, dupa ce López a obtinut acces la instalatiile Institutului de Astrofizica, zone neacesibile publicului. Situate la peste 2.000 deasupra nivelului marii, Insulele Canare reprezinta un loc popular in rândul fotografilor, deoarece ofera o perspectiva neingradita asupra spatiului cosmic.

Imaginile surprinse de Lopez surprind ceea ce nu putem vedea cu ochiul liber, fotograful garantand ca "toate imaginile video sunt reale, peisajele, stelele, constelatiile si Calea Lactee fiind capturate folosind tehnicile standard de obtinere a imaginilor astronomice".

 

Vezi video AICI





Comentarii Facebook