Reacția HALUCINANTĂ a unui bărbat, după ce preotul nu l-a lăsat să își îngroape mama. Părintele a sunat la Poliție



Un bărbat a fost protagonistul unor scene de-a dreptul șocante, într-un sat din Arad. După ce nu ar fi lăsat să își îngroape mama fără să plătească o taxă, acesta a lăsat sicriul, cu tot cu trupul neînsuflețit al femeii, în fața casei preotului.


Totul s-a întâmplat în localitatea Cruceni, judeţul Arad, după ce tanti Ana s-a stins. Bătrâna de 88 de ani a dus o viaţă plină de lipsuri şi atât ea, cât şi soţul său au fost veterani de război. Când să o conducă pe ultimul drum, fiul femeii s-a trezit că nu îşi poate îngropa mama. Pentru că tanti Ana ţinea de o altă confesiune, preotul catolic al satului ar fi cerut ca familia să-i plătească o taxă pentru a putea fi îngropată în cimitir, scrie libertatea.ro.

I-am spus să mă lase să o înmormântez şi dânsul nu a vrut, i-am cerut să nu mă pună într-o astfel de situaţie, că i-o duc aici, că eu nu am bani! I-am zis că i-o duc la poartă şi să facă ce vrea cu ea, dacă nu mă lasă să o îngrop. Şi s-a încăpăţânat, nu m-a lăsat să o îngrop, să fac groapă şi ne-a dat afară din cimitir”, a explicat supărat fiul decedatei.

Preotul a fost surprins când a văzut că bprbatl s-a ținut de cuvânt și i-a lăsat trupul mamei sale în fața porții.


M-a jignit şi a plecat, a spus că mi-o aduce la poartă... şi a adus-o! A lăsat-o aici aproximativ 40 de minute, ca să facă bâlci. Au venit, au lăsat-o şi au plecat”, îa declarat preotul care, stupefiat, a sunat la 112.

Totuși, polițiștii nu au avut ce să facă, neexistând proceduri pentru asemnea situații.

Într-un final totul s-a rezolvat, când familia s-a întors şi a ridicat sicriul cu trupul bătrânei, iar preotul a cedat insistenţelor autorităţilor din comună şi a permis ca defuncta să fie îngropată şi fără plata taxei de 20 de lei.

Comentarii Facebook