Răspuns HALUCINANT al unui dispecer 112, la o sesisare de agresiune: ”Distracție plăcută în continuare”


Un dispecer al Serviciului de Urgențe 112, din Baia Mare, a avut o reacție de-a dreptul halucinantă în momentul în care o tânără a sesizat o agresiune ce avea loc în centrul municipiului.

Tanara a apelat numarul unic de urgenta deoarece a vazut cand o fata este lovita de iubitul ei, sperand ca astfel va obtine ajutor. Raspunsul dispecerului a fost de-a dreptul halucinant: daca persoana agresata nu a cerut singura ajutorul inseamna ca ii place sa fie batuta, iar la final i-a urat apelantei distractie placuta, scrie emaramureș.ro.

Apelul la 112 a fost facut astazi, 8 iulie, la ora 13:26, iar tanara a incercat astfel sa sesizeze autoritatilor faptul ca in plin centru al municipiului Baia Mare o fata este batuta de prietenul ei.

Luam masa la o terasa din apropiere si in dreapta mea era o pereche, un baiat si o fata, presupun ca iubiti, iar baiatul a inceput sa o bata. Ii dadea palme, pumni, si la un moment dat m-am gandit ca are nevoie de ajutor, si neavand curajul sa ma duc sa o intreb daca pot sa o ajut cu ceva, m-am gandit sa sun la 112, ca ei sigur o sa o ajute. Mi-a raspuns o doamna foarte draguta si amabila, i-am explicat despre ce era vorba, m-a intrebat daca fata respectiva a cerut ajutorul, am spus ca nu, ca nu sunt langa ea, sunt la terasa, dar sigur are nevoie de ajutor din moment ce e batuta. Mi-a spus ca daca fata nu a cerut ajutorul si sta sa o bata, inseamna ca-i place, si-mi doreste distractie placuta in continuare”, a declarat Ramona, cea care a incercat sa sesizeze autoritatile.

Răspunsul dispecerului a lîăsat-o pe fată fără cuvinte.

Am ramas fara cuvinte, sunt socata de raspuns care mi l-a dat: distractie placuta in continuare”, mai spune Ramona.

Contactat de Emaramures, purtatorul de cuvant a Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS) Adrian Fulea, a confirmat faptul ca la ora 13:26 a fost o conversatie intre dispecerul STS si femeia respectiva, iar in opinia acestuia s-a procedat corect, fiind facuta legatura la dispecerul politiei. Potrivit purtorului de cuvant al STS, dialogul respectiv nu a avut loc intre apelanta si dispecerul de la 112, ci intre tanara si cel de la politie.

Comentarii Facebook