Primele imagini necenzurate cu printesa Diana dupa accidentul in care a murit - VIDEO


Filmul documentar "Unlawful Killing" va fi prezentat vineri la Festivalul de la Cannes si prezinta o fotografie necenzurata cu printesa Diana.

 

Fotografia a fost realizata imediat dupa accident, si care nu a mai fost publicata niciodata, se pot distinge trasaturile printesei, informeaza dailymail.co.uk.

 

Filmul "Unlawful Killing" are 90 de minute si nu va fi difuzat in Marea Britanie, unde publicarea fotografiei a starnit deja un val de nemultumire.

 

In 2008, dupa sase luni de ancheta, un juriu a decis ca printesa Diana si Dodi Al Fayed au murit ca rezultat direct al neglijentei soferului Henri Paul, aflat in stare de ebrietate.

 

"Filmul dezvaluie ca autoritatile britanice au ascuns aspecte importante pe timpul celor sase luni de ancheta. Documentarul recreeaza momentele cheie din ancheta si demonstreaza cum dovezi esentiale au fost ascunse publicului, cum familia regala a fost scutita de depozitii si cum jurnalistii, in special cei de la BBC, au raportat evenimentele eronat in mod sistematic", sustin realizatorii filmului, Keith Allen si Mohammed Fayed.

Comentarii Facebook