Prima reacție a lui Donald Trump după ce a câștigat alegerile pentru președinția Statelor Unite: M-a sunat Hillary Clinton



Donald Trump tocmai a fost ales drept cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite ale Americii și a susținut primul său discurs, la sediul de campanie.

Cu toate că a fost o campanie dură, în care s-au spus multe jigniri, Trump a ținut să o laude pe Hillary Clinton pentru campania sa.

Va multumesc foarte mult! Tocmai am primit un apel de la secretarul de stat Clinton. Ne-a felicitat pe noi pentru victorie, pentru că este vorba de noi, nu doar de mine. Eu am felicitat-o pe ea si familia ei pentru o campanie foarte bună. Hillary a lucrat foarte mult, pentru o foarte lunga perioadă, iar țara noastră îi datorează foarte mult”, a declarat Turmp.

Acum este timpul ca americanii să unească rănile cauzate de diviziune. Spun că este timpul să ne unim ca un popor nedivizat. Îmi iau angajamentul față de fiecare cetățean că voi fi un președinte pentru toți americanii. Pentru cei care au ales să nu mă susțină, și știu că au fost destui, vreau să mă ghidați și să mă ajutați pentru putea lucra împreună și a unifica națiunea noastră”, a mai spus noul președinte american.

Comentarii Facebook