In ce tara traim? Intri in operatie pentru o interventie minora si iesi in coma! I s-a intamplat prim-solistei Amelia Antoniu si inca unei tinere

Prim-solista Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", Amelia Antoniu este in coma, dupa ce a facut septicemie in urma unei interventii chirurgicale minore facuta la spitalul CFR din Bucuresti.

 

In aceeasi situatie mai este si Alice Roxana Preda de 35 de ani, care a fost operata imediat dupa prim-solista Teatrului de Opereta. Potrivit Mediafax, rudele celor doua femei spun ca acestea au suferit o infectie intraspitaliceasca, dupa ce au luat ceva germeni si sala de operatie. 

 

"Se crede ca a luat o infectie din sala de operatie, pentru ca a intrat acolo perfect sanatoasa. In loc sa-si revina dupa o anestezie simpla si o operatie usoara, ea este acum in stare foarte grava. Au fost afectate toate organele vitale (..).Vorbesc cu fata mea continuu in speranta ca ma aude si ma intelege. Ii transmit sa fie puternica asa cum a fost intotdeauna pe scena. Tot ceea ce a obtinut in viata a obtinut prin munca. Sper ca ma aude macar cu sufletul. I-am spus sa lupte in continuare", a declarat pentru Mediafax mama solistei, Paula Antoniu.

 

Cealalta femeie operata, Alice Roxana Preda, a fost dusa in sala de operatii imediat dupa solista. A facut o interventie de serclaj, fiind in 14 saptamana de sarcina. Sotul acesteia, Gabriel Preda a povestit cum s-a intamplat totul:

 

"A doua zi dupa operatie sotia a inceput sa piarda lichid, a fost dusa la ecograf si au constatat ca inima fatului nu mai bate. I-au facut chiuretaj. Dupa chiuretaj a inceput o hemoragie puternica si sotia mea a fost transportata la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Serclajul a fost efectuat luni, iar marti chiuretajul. Imi doresc ca sotia mea sa scape cu viata. Dupa aceea ne vom gândi sa-i tragem la raspundere pe cei vinovati", a relatat solutl femeii.

 

Potrivit sefului Clinicii de anestezie-terapie intensiva de la Spitalul Univeristar de Urgenta Bucuresti, Elena Copaciu, starea celor doua femei este in curs de stabilizare, dar amandoua respira cu ajutorul aparatelor.

 

Comentarii Facebook