Prigoana, despre cartelele de carburant gasite acasa la Sorin Apostu: Nu mai sunt proprietarul Rosal


Deputatul Silviu Prigoana a comentat acuzatiile procurorii DNA Cluj, care sustin ca au gasit in locuinta primarul Sorin Apostu cartele de carburant, spunand ca Rosal trebuie sa asigure transportul inspectorilor municipalitatii.

"Eu nu mai sunt proprietar la firma (n.red. Rosal) de sase luni, dar stiu, referitor la cardurile de combustibil, ca in contractul incheiat cu Primaria era stipulata o clauza, aveam obligatia sa punem la dispozitia inspectorilor din Primarie, vara pentru curatenie si iarna pentru deszapezire, doua autoturisme cu combustibilul aferent. Nu puteam sa le dau doua galeti cu motorina pe saptamana sau bani, le-am dat carduri. Bine ca nu s-au gasit acasa la primar cei doi soferi, ci s-au gasit cardurile de combustibil", a spus Silviu Prigoana.

Directorul firmei Rosal Cluj, Sergiu Hossu, si contabila unitatii au fost chemati la DNA Cluj pentru a da amanunte in legatura cu aceste carduri.

Avocatul firmei Rosal, Gabriel Gaman, a precizat ca societatea a oferit, din 2006, carduri de combustibil unor institutii din Cluj, cum ar fi Politia, pompierii si Primaria.

 

Citeste mai jos ce a declarat avocatul...

Cardurile de benzina Rosal gasite in casa primarului Sorin Apostu! Vezi ce spune avocatul firmei

Comentarii Facebook