Povestea INCREDIBILĂ a unui adolescent diagnosticat cu o boală rară. Și-a împărtășit secretul fericirii înainte să moară VIDEO



Un tânăr de 17 ani din Statele Unite ale Americii a reușit să emoționeze întreaga lume cu discursul său final, chiar înainte să moară. Tânărul și-a împărtășit secretul fericirii în viață, în ciuda bolii fatale de care suferea încă de la vârsta de 2 ani.

Sam Berns a suferit de o boală extrem de rară, numită Progeria, care îi îmbătrânește organismul foarte rapid, astfel că la vârsta de 17 ani adolescentul cântărea abia 23 de kilograme.

În ciuda afecțiunii sale, Sam Berns a reușit să intre la liceul Foxboro, din Foxboro, Massachusetts, a atins un rang înalt în cadrul cercetașilor și a reușit să își împlinească visul de a cânta în fanfara liceului.

Adolescentul a reușit să inspire o întreagă generație cu discursul său din cadrul unei conferințe TEDx, postul de televiziune HBO realizând chiar și un documentar despre viața sa, ”Life According to Sam Berns”, ce a avut premiera în 21 octombrie 2013.

Tânărul și-a împărtășit trei pași simpli de urmat pentru a avea o viață fericită:

1. Fi împăcat cu ceea ce nu poți face, pentru că sunt atât de multe lucruri pe care le poți face.

2. Înconjoară-te cu oameni pe care îi vrei în preajma ta

3. Continuă să mergi înainte


Comentarii Facebook