Povestea incredibilă a unei tinere care a ajuns soția unui terorist ISIS



O tânără jurnalista care s-a dat drept o femeie convertită la Islam a avut parte de o poveste de coșmar, după ce a fost abordată de jihadiști.

Jurnalista Anna Erelle a inventat-o pe Melanie, o tânără din Franța, care s-a arătat interesată de activitatea Statului Islamic.

Interesul a venit imediat și din partea jihadistilor, care au abordat-o prin intermediul unei figuri destul de importante în rândul teroriștilor care luptă în Siria. Teroristul, francez la orgini, a vrut s-o cunoască, potrivit realitatea.net.

Aceștia au discutat de mai multe ori pe rețelele de socializare, iar după doar câteva conversații bărbatul a cerut-o de nevastă.

Teroristul i-a spus apoi că a vorbit cu un cadiu din Raqqa și că erau oficial soț și soție.

Femeia a zburat până în Siria, în speranța de a obține o poveste interesantă, însă jiadistul a început să o tortureze și să o amenințe cu moartea.

Totuși, din fericire, jurnalista a reușit să scape și să se întoarcă în Franța, unde și-a spus povestea sub forma unei cărți intitulate ”În pielea unei jihadiste”.

La scurt timp, a apărut pe internet un filmulet în care teroristul o condamnă oficial la moarte și-i invită pe toți musulmanii devotați să o caute și s-o ucidă cu pietre.

Comentarii Facebook