Povestea emoționantă a unui tânăr îndrăgostit. A pornit o campanie pe Facebook pentru a o găsi pe fata visurilor sale


Deși pare desprinsă dintr-un film de dragoste, povestea unui tânăr din Noua Zeelandă este cât se poate de reală.

Reese McKee, un tânăr de 25 de ani, s-a îndrăgostit de o femeie din SUA, pe care a întâlnit-o la o petrecere de Anul Nou din Hong Kong, însă acesta nu știe decât că numele ei este Katie și că locuiește în Washington DC. Hotărât totuși să o revadă pe femeia visurilor sale, tânărul a pornit o campanie pe Facebook pentru a o găsi.

Reese povestește că urmărea focul de artificii în momentul în care a zărit-o pe tânăra care plângea și s-a apropiat de ea.

"Se pierduse de prietenii ei", a povestit Reese pentru New Zealand Herald, citat de yoda.ro. "Doar am inveselit-o, pentru ca am un simt al umorului caruia nimeni nu-i poate rezista", a mai adaugat el.

Tinerii au petrecut restul serii împreună dansând și stând de vorbă, iar dimineața fata a reluat legătura cu prietenii săi și a plecat, însă înainte de a dispărea, aceasta și-a făcut o fotografie pe care a scris ”Găsește-mă!”.

 


McKee a încercat să o găsească pe fata visurilor sale timp de câteva luni, apoi în luna iunie a cerut ajutor pe Facebook, însă mai multe persoane au considerat că este o farsă, iar tânărul și-a închis contul. Acum, acesta a reînceput campania, fiind convins că "este aceea perioada din an in care minunile se intampla".

Reese spera ca va trai o frumoasa poveste de dragoste, dar nu exclude posibilitatea ca fata pe care a cunoscut-o acum un an sa fie intr-o relatie. "Sunt optimist, chiar daca am o sansa la un miliard. Daca totusi o gasesc, dar ea are pe altcineva, o sa-i multumesc pentru ca anul acesta mi-a schimbat viata datorita ei".

Comentarii Facebook